Hulp nodig?
Maak je keuze
Bij een bestelling van minimaal 50 euro, betalen wij de verzendkosten voor je!
VANAF 10 EURO
OP P, C en H
Over Ons

HYGIWEB is sinds 2004 een servicegroothandel in hygiëne- en reinigingsmiddelen. HYGIWEB is gestart met hygiëne services en een assortiment hygiëne papier, handzepen en luchtverfrissers.

Omdat ondernemers en instellingen graag het aantal leveranciers beperken is het assortiment uitgegroeid tot in principe alles wat maar met hygiëne  en reiniging te maken heeft. Voor alles op dat gebied hebben wij dus een oplossing. U heeft met HYGIWEB dus een totaalleverancier in huis op het gebied van hygiëne en reiniging die u met raad en daad bij zal staan.

Wij werken klantgericht en beseffen net als u dat hygiëne in uw bedrijf of instelling erg belangrijk is maar dat het ook betaalbaar moet blijven. De “grote merken” verkopen hun producten vaak te duur onder het motto dat het super geconcentreerd is of ze zorgen ervoor dat in hun te dispensers alleen hun producten passen. Om genoemde reden werkt HYGIWEB waar mogelijk met eigen merk waarvan de kwaliteit even goed is maar de prijs veel goedkoper. Tevens hebben wij voor vele merken dispensers een passend alternief.
Door onze efficiënte werkwijze en het inkopen aan de bron (af fabriek waaronder ook import) zijn wij in staat u een betere service te bieden en te bezuinigen op uw hygiëne kosten zonder dat u aan kwaliteit hoeft in te leveren.

in deze webshop treft u onze belangrijkste producten aan. Mocht een product wat u zoekt er niet in staan of twijfelt u aan de juiste keuze schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag adviseren.

HYGIWEB Hygiene & Reinigingsmiddelen

Leemskuilen 15, 5563 CL  Westerhoven

tel: 040 85 760 25 15

mail: info@hygiweb.nl

web: www.hygiweb.nl

BTW-nummer: NL118741871B01

IBAN: NL77 RABO 0128 1500 25

SWIFT/BIC: RABONL2U